Я сидів у тій самій камері, що й Луценко – Саакашвілі

Читать на русском
Екс-губернатор Одеської області України Міхеіл Саакашвілі розповів, що сидів у тій самій камері, що й генеральний прокурор Юрій Луценко.

Екс-губернатор Одеської області України Міхеіл Саакашвілі розповів, що сидів у тій самій камері, що й генеральний прокурор Юрій Луценко свого часу.

Про це він сказав під час прес-конференції у Варшаві, яка транслювалася на його сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Прикордонний стан: чи чекати нам назад СаакашвіліРаптова реадмісія Міхеіла Саакашвілі до Польщі відбулася відразу після заяви президента Порошенка про те, що він би цього не хотів. При цьому примусовий переліт Саакашвілі чартерним рейсом ще більше змушує сумніватися в щирості президента.

«Я сидів, до речі, в камері Луценка, колишній. Гарна камера, думаю, вони заслужили на таку комфортну. Вони обов'язково потраплять до в'язниці. Луценко піде туди, на заслужену відпустку, звідки його один раз випустили. І кружка в нього є, не треба буде на його кружку витрачатися, тюремну», – сказав політик.

Також Саакашвілі заявив, що в Грузії та України проти нього немає серйозних звинувачень.

Раніше стало відомо, коли Грузія проситиме Польщу про екстрадицію екс-президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: