Саакашвілі розповів, коли повернеться в Україну

Читать на русском
Михайло Саакашвілі після видворення з України звернувся до Євросоюзу і канцлера Німеччини Ангели Меркель з проханням про допомогу.

Екс-глава Одеської облдержадміністрації і лідер «Руху нових сил» Михеіл Саакашвілі після видворення з України звернувся до Євросоюзу і канцлера Німеччини Ангели Меркель з проханням про допомогу.

Про це повідомляє газета Bild, пише «Слово і Діло».

У мережі з'явилося відео затримання СаакашвіліУ мережі з’явилося відео із затриманням лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі у київському ресторані.

«В кафе у Києві на мене напали чоловіки в масках, вони викрали мене, погрожували мені і вивезли мене на приватному літаку в Польщу. За цією акцією стоїть корумпований український президент Петро Порошенко», - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі також заявив, що має намір повернутися в Україну законним способом.

«Ми виграємо цю битву», - додав він.

Стало відомо, яким літаком Саакашвілі вивезли з УкраїниВ АП спростували інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України до Польщі Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Порошенком.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали одного з учасників акціїна підтримку екс-президента Грузії та екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі біля Адміністрації президента.

Нагадаємо, що 12 лютого Міхеіла Саакашвілі затримали співробітники Держприкордонслужби в ресторані Сулугуні в Музейному провулку в Києві. Через кілька годин його видворили з України в Польщу.

У парламенті Грузії заявили, що Тбілісі звернеться до влади Польщі із запитом про екстрадицію екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: