Стало відомо, яким літаком Саакашвілі вивезли з України

Читать на русском
В АП спростували інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України до Польщі  Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Порошенком.

В Адміністрації президента спростовують інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України до Польщі Міхеіла Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Петром Порошенком.

Про це написав завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Саакашвілі видворили з України: реакція соцмережМіхеіла Саакашвілі ввечері видворили з України до Польщі. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діло.

«Нардеп Ігор Луценко приписав Петру Порошенку літак, який депортував Міхеїла Саакашвілі до Польщі. Хочу офіційно повідомити і закликати журналістів перевіряти інформацію і не тиражувати цей примітивний фейк. Той літак настільки ж далекий від Порошенка, як екс-президент Грузії - від своєї Батьківщини», - написав Гаркавенко.

Як повідомлялося, раніше народний депутат Ігор Луценко заявив, що Саакашвілі вивезли з України в Польщу чартерним літаком, який належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Порошенком.

«Саакашвілі був вивезений до Польщі чартерним рейсом, який виконав літак Beechcraft Premier I, бортовий номер UR-USA. Власником цього літака є офшорна компанія з Панами Sky Center Holding Corp., яка належить (барабанний дріб) Петру Олексійовичу Порошенку», - написав Луценко.

Нагадаємо, що 12 лютого Міхеіла Саакашвілі затримали співробітники Держприкордонслужби в ресторані Сулугуні в Музейному провулку в Києві. Через кілька годин його видворили з України в Польщу.

У парламенті Грузії заявили, що Тбілісі звернеться до влади Польщі із запитом про екстрадицію екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: