Стало відомо, коли Грузія проситиме Польщу про екстрадицію Саакашвілі

Читать на русском
Грузія не може відразу ж звернутися до польської сторони з новою вимогою про екстрадицію Міхеіла Саакашвілі, оскільки для відповідних процедур потрібен час.

Щоб відправити новий запит для екстрадиції з Польщі колишнього президента Грузії Михеіла Саакашвілі, знадобиться час.

Про це заявила в ефірі грузинського «Першого каналу» міністр юстиції Грузії Тея Целукіані, повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Саакашвілі розповів, коли повернеться в УкраїнуМихайло Саакашвілі після видворення з України звернувся до Євросоюзу і канцлера Німеччини Ангели Меркель з проханням про допомогу.

Міністр повідомила, що в нинішній ситуації Грузія не може відразу ж звернутися до польської сторони з новою вимогою про екстрадицію, оскільки для відповідних процедур потрібен час.

Що стосується України, то, як зазначила міністр, грузинська прокуратура не знімала вимогу про екстрадицію Саакашвілі й не зніме.

Раніше в парламенті Грузії заявили, що Тбілісі звернеться до влади Польщі із запитом про екстрадицію екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Нагадаємо, що 12 лютого Міхеіла Саакашвілі затримали працівники Держприкордонслужби в ресторані «Сулугуні» в Музейному провулку в Києві. За кілька годин його видворили з України до Польщі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: