Червоний Хрест відправив гуманітарку до Донецька

Читать на русском
Благодійна організація Людина в біді відправила на Донбас ще вісім вантажівок із будівельними матеріалами й технікою для водопостачання.

Через контрольно-пропускний пункт «Новотроїцьке» на Донбасі до Донецька пройшли 8 вантажних автомобілів із гуманітарною допомогою від благодійної організації «Людина в біді» та 28 вантажівок від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Про це в четвер, 8 лютого, повідомляє Держприкордонслужба, пише «Слово і Діло».

Зазначається, що 8 вантажних автомобілів перевозили будівельні матеріали й техніку для водопостачання від благодійної організації.

«Автомобілі слідували за маршрутом Слов'янськ-Донецьк», – заявили прикордонники.

«Ще 28 вантажівок із Києва із 45 тоннами гігієнічних наборів, продуктовими наборами загальною вагою 286 тонн, будівельними матеріалами загальною вагою 96 тонн, 60 тоннами сульфату алюмінію, товарами медичного призначення й постільною білизною від Міжнародного комітету Червоного Хреста перетнули лінію розмежування в КПВВ і попрямували до Донецька», – додали в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, наприкінці січня Червоний Хрест відправив 14 вантажівок із гуманітарною допомогою загальною вагою 268 тонн. Це гігієнічні та продуктові набори, автозапчастини, офісне обладнання й пісок для фільтрації води.

Також ООН озвучила дані гуманітарної катастрофи на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: