Вівторок у зоні АТО: чотири обстріли, втрат немає

Читать на русском
З початку доби 13 лютого по станом на 18:00 у зоні АТО зафіксовані чотири обстріли українських позицій з боку незаконних збройних формувань.

З початку доби 13 лютого станом на 18:00 у зоні АТО зафіксовані чотири обстріли українських позицій з боку незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Введення миротворців на Донбас: яких хитрощів РФ варто побоюватисяБез згоди Росії втілити в життя ідею з миротворцями буде неможливо. А в Кремлі бачать миротворців лише для охорони СММ ОБСЄ. Оцінили ситуацію з розміщенням миротворчого контингенту експерти.

«На луганському напрямку противник із мінометів калібру 120-мм вів вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу населеного пункту Троїцьке. У Новозванівці бойовики здійснили декілька пострілів із великокаліберних кулеметів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Світлодарській дузі під вогонь із мінометів калібру 82-мм і гранатометів різних видів потрапили українські захисники Луганського.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 13 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 13 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У цьому ж районі з гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні наші позиції неподалік Світлодарська», - додають в штабі.

Відзначається, що в результаті обстрілів бойовиків жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

Нагадаємо, що за інформацією розвідки, в ОРДЛО примушують місцевих жителів до бойових дій.

Раніше повідомлялося, на Донбасі знеструмлено ряд населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: