На Донбасі знайшли схованку з боєприпасами

Читать на русском
Про зазначений факт проінформований Бахмутський відділ поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області.

У зоні АТО виявлена схованка з боєприпасами.

Про це повідомляє прес-служба головного управління ДФС у Донецькій області, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 7 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Схованку виявили працівники ДФС спільно з бійцями полку поліції «Дніпро-1» у селищі Новолуганське Бахмутського району Донецької області.

«Близько 4 години ранку під час здійснення фіскальним нарядом і бійцями «Дніпро-1» спільного патрулювання території поблизу лінії зіткнення на околиці зазначеного населеного пункту в приміщенні закинутого спортивного комплексу було помічене світло кишенькового ліхтаря. Підійшовши до будівлі, правоохоронці помітили невідому особу, яка, побачивши їхнє наближення, кинулася бігти в напрямку лінії зіткнення, кинувши при цьому мішок, в якому були патрони», – наголошується в повідомленні.

За даними працівників ДФС, у підвальному приміщенні будівлі виявлені 4 мішки з патронами, гранатами й запалами до них. Поруч зі схованкою виявлена ​​розтяжка. На місце події була викликана вибухотехнічна служба.

Навіщо узаконили введення іноземних військ в Україну?В Україні набув чинності закон, згідно з яким дозволений допуск підрозділів збройних сил інших держав, в тому числі США, на територію України. З чим це пов’язано, пояснили експерти.

Загалом зі схованки вилучили 4 тисячі 250 патронів калібром 5,45 мм, 50 уніфікованих запалів ручної гранати модернізованих (УЗРГМ), 57 ручних гранат Ф-1 і 4 ручні гранати РГД-5.

У діях невстановлених осіб, які організували зберігання озброєння, вбачаються ознаки складу кримінального правопорушення, передбаченого статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Про зазначений факт проінформований Бахмутський відділ поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області.

Раніше в будівлі колишньої лікарні Ясинуватського району Донецької області правоохоронці виявили набої до гранатомету, протитанковий ракетний комплекс, гранату та патрони.

Нагадаємо, СБУ виявила схованку з боєприпасами російського виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: