ГПУ проводить обшуки у партії Клименка та причетних до нього осіб

Читать на русском
З метою отримання доказів незаконної легалізації коштів проводиться обшук у житлових приміщеннях уповноважених осіб політичної партії Успішна країна.

Головна військова прокуратура на підставі дозволів суду проводить обшуки за місцем проживання осіб, причетних до схеми легалізації коштів екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Про це інформує прес-служба ГПУ, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що серед іншого, з метою отримання доказів незаконної легалізації коштів проводиться обшук у житлових приміщеннях уповноважених осіб політичної партії «Успішна країна».

Як відомо, Головна військова прокуратура Генпрокуратури здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 1 ст. 256, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 209 та іншими статтями КК України.

Нагадаємо, заступник генпрокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляв, що арештоване майно Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Раніше Матіос заявив, що фігуранти «справи Клименка» пішли на угоду зі слідством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: