Матіос розповів про обшуки в приміщеннях Клименка

Читать на русском
За словами Матіоса, зараз проводяться 183 обшуки в приміщеннях, що належать екс-міністру Клименку.

Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД проводить «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександрові Клименку.

Про це повідомив заступник генпрокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту Нацполіції та спецпідрозділом КОРД проводить «другу хвилю» реалізації в справі злочинної організації Януковича-Клименка. Зараз проводяться 183 обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру Клименку. В тому числі в офісному центрі «Гулівер» у місті Києві, декілька поверхів якого є власністю екс-міністра та членів його родини», – написав він.

Водночас Матіос спростував твердження «Вестей» про те, що вони не можуть працювати.

«Робота журналістів «Радио Вести», що належить до медіа-холдингу Клименка, та групи компаній «Юнісон» не припинилася», – написав він.

«На мій превеликий жаль, сьогодні нельотна погода для гелікоптерів. Але ми знайшли вихід. А тому сьогодні багато з вкраденого буде оцінено за аконом», – зазначив він.

Також військовий прокурор зазначив, що інформація про результати слідчих дій буде озвучена на брифінгу міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацполіція та ГПУ проводять слідчі дії в ТЦ «Гулівер» у місті Києві.

Раніше відбулося близько 50 обшуків у столичному приміщенні «Укренерго», а також на регіональних підприємствах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: