На Донбасі травмований боєць ЗСУ, зафіксовано 9 обстрілів

Читать на русском
Протягом дня 7 лютого на Донбасі угруповання бойовиків продовжували ігнорувати режим припинення вогню.

Протягом дня 7 лютого на Донбасі угруповання бойовиків продовжували ігнорувати режим припинення вогню, прицільно застосовуючи міномети і танкове озброєння по позиціях, які утримують українські військові, в результаті чого отримав бойове травмування один боєць ЗСУ.

Про повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 7 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У цілому з початку доби незаконні збройні формування 9 разів порушували режим тиші. У результаті ворожих обстрілів отримав бойову травму один український захисник», - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На луганському напрямку бойовики грубо порушили режим тиші неподалік н.п. Новозванівка, Луганське та Троїцьке. Поблизу цих населених пунктів противник вів вогонь з 120-мм мінометів. Також, вранці, ворог із міномета калібру 82-мм обстріляв українських військових поблизу Попасної.

Навіщо узаконили введення іноземних військ в Україну?В Україні набув чинності закон, згідно з яким дозволений допуск підрозділів збройних сил інших держав, в тому числі США, на територію України. З чим це пов’язано, пояснили експерти.

«На донецькому напрямку загарбники більше години обстрілювали з танка, гранатометів різних видів і великокаліберних кулеметів наші опорні пункти навколо Пісок. Також гранатомети і кулемети окупанти застосували на приморському напрямку нашої оборони біля Широкино», - йдеться в звіті.

Відзначимо також, що на Донбасі знайшли схованку з боєприпасами.

Раніше Кабмін уточнив список окупованих пунктів в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: