Порошенко розповів про затриманих в РФ, Криму та на Донбасі українців

Читать на русском
Порошенко пообіцяв зробити все можливе для повернення затриманих у Російській Федерації, Криму та на окупованому Донбасі українців.

Президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити все можливе для повернення затриманих у Російській Федерації, анексованому Криму та на окупованому Донбасі українців.

Як інформує «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що журналіст Сущенко повернеться додомуСказано 8 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Український журналіст Роман Сущенко вже другий день народження зустрічає в російському СІЗО, де його за надуманими звинуваченнями утримує кремлівський режим. Однак ми зробимо все можливе, щоб Роман скоріше повернувся в Україну, до своєї сім'ї. Так само, як і інші українці, що перебувають у заручниках на території РФ, в окупованому Криму та на Донбасі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, захист незаконно заарештованого в Росії українського журналіста Романа Сущенка подав апеляційну скаргу на рішення суду про продовження тримання під вартою до 30 березня.

Як відомо, 64 громадянина України вважаються політичними в'язнями. Більшість із них отримують вироки за репресивними статтями й потрапляють до в'язниці на 10, 20 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: