На Донбасі зросла кількість жертв серед населення – ОБСЄ

Читать на русском
Торік на Донбасі зросла кількість жертв серед цивільного населення. ОБСЄ констатує скорочення відстані між позиціями сторін.

Тоірк на Донбасі зросла кількість жертв серед цивільного населення. Також ОБСЄ констатує скорочення відстані між позиціями сторін на Донбасі в 2017 році.

Про це заявив перший заступник голови місії ОБСЄ Александр Хуг в інтерв'ю DW, пише «Слово і Діло».

Донбас на межі екологічної катастрофи: в СЦКК зробили заявуУкраїнська сторона СЦКК висловили стурбованість і попередили, що Донбас на порозі екологічної катастрофи.

«Відстань між позиціями змінилася в 2017 році. Не в одному місці ми бачили, що вони наблизилися одна до одної. Щоразу, як сторони переміщують свої позиції ближче одна до одної, ми фіксуємо збільшення напруження, яке часто виливається в насильство», – зазначив він.

Крім того, за словами Хуга, в 2017 році кількість жертв серед цивільного населення склала 478 осіб, з яких були вбиті 86, інші отримали поранення. В 2016 році жертв було менше – 442 особи, з яких 88 загинули.

В ОБСЄ зафіксували десятикратне збільшення кількості обстрілівВ ОБСЄ занепокоєні ситуацією на Донбасі і повідомляють про майже десятикратне збільшення кількості обстрілів.

Нагадаємо, раніше голова ОБСЄ Анджеліно Альфано пыд час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним у Києві заявляв, що немає альтернатив Мінським домовленостями для вирішення ситуації на Донбасі.

Раніше експерти розповіли «Слову і Ділу», що зупинить війну на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: