Ситуація в ОРДЛО: 4 обстріли, є травмований

Читать на русском
Незаконні збройні формування з початку доби в четвер, 8 лютого здійснили 4 обстріли в зоні проведення АТО, на Приазов'ї один український військовослужбовець отримав бойову травму.

Незаконні збройні формування з початку доби в четвер, 8 лютого, здійснили 4 обстріли в зоні проведення АТО, на Приазов'ї один український військовослужбовець отримав бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 8 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 8 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«З початку доби в районі проведення АТО зафіксовано 4 обстріли з боку російсько-окупаційних військ», - йдеться в звіті.

На донецькому напрямку противник зосередив свою вогневу активність на приморській ділянці української оборони. Зокрема, незаконні збройні формування порушили Мінські домовленості і застосували 120-мм міномети неподалік Широкино. З мінометів калібру 82-мм і гранатометів бойовики вели вогонь поблизу населених пунктів Піски і Водяне.

«У результаті ворожого вогню на Приазов'ї отримав бойову травму один військовослужбовець Збройних сил України. Він був оперативно доставлений у військовий госпіталь і забезпечений необхідним обсягом медичної допомоги»- сказано в повідомленні.

Як раніше повідомлялося, Білорусь готова ввести миротворців на Донбас.

Нагадаємо також, Лисичанський суд виніс вирок бойовику ОРЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: