Санкцій США ще немає, а російські олігархи вже розповіли про проблеми

Читать на русском
Російські мільярдери, які потрапили до кремлівського списку Міністерства фінансів США, зіткнулися з новими проблемами.

Російські мільярдери, які потрапили до «кремлівського списку» Міністерства фінансів США, зіткнулися з новими проблемами.

Як пише «Слово і Діло», про це відомляє Bloomberg із посиланням на кількох мільярдерів із доповіді.

«Кремлівська доповідь»: які цілі у США та яким може бути фінал для ПутінаУ США оприлюднили доповідь про можливість запровадження нових санкцій проти російських олігархів і близького оточення Путіна. Навіщо це США та якими будуть наслідки для РФ, пояснили експерти.

Один із російських олігархів на умовах анонімності розповів виданню, що побоюється, що через потрапляння його до вищезазначеного переліку зірветься угода, яку він планував закрити в найближчі кілька місяців. Інший бізнесмен у бесіді з Bloomberg поскаржився на те, що потапляння до «списку» завдало великої шкоди його діловій репутації.

Організація Financial Network Integrity, що надає консалтингові послуги банкам, запропонувала ставитися до тих, хто потрапив до списку Мінфіну США, як до осіб, що можуть нести для банків додаткові ризики, й особливо ретельно перевіряти їх.

Нагадаємо, Мінфін США оприлюднив «кремлівський список», до якого увійшло майже все керівництво РФ і великі російські підприємці – загалом понад 200 осіб.

Також стало відомо, що США запровадять санкції щодо російських мільярдерів, які потрапили до «кремлівського списку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: