У РФ відреагували на «кремлівську доповідь» США

Читать на русском
Кремлівська доповідь США, на думку РФ, порушила всі принципи міжнародних відносин і зробила співробітництво з Росією практично неможливим.

США, оприлюднивши «кремлівську доповідь», на думку першого заступника голови комітету Ради Федерації з оборони і безпеки Франца Клінцевича, «порушили всі принципи міжнародних відносин і зробили співробітництво з Росією практично неможливим».

Як інформує «Слово і Діло», про це пише російське пропагандистське агентство ТАСС.

Вибори президента РФ: чи можливий бойкот і хто представляє основний електорат ПутінаВибори президента Російської Федерації пройдуть 18 березня 2018 року. Країною вже прокотилася хвиля мітингів із закликом проігнорувати вибори. Чи можлива неявка виборців, розбирались експерти.

«По суті, до нього включені майже всі значущі в країні фігури. Не знаю, що буде за цим списком далі, але вже сама його поява не має прецедентів у світовій історії. США грубо порушили всі можливі принципи відносин між державами, зробивши співпрацю з Росією в різних сферах практично неможливою», – сказав Клінцевич.

На думку прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, за допомогою «кремлівської доповіді» Вашингтон намагається посварити Путіна з російською бізнес-елітою, його підготовка – «це пряма й очевидна спроба приурочити якісь дії до виборів так, щоб чинити на них вплив».

Нагадаємо, Міністерство фінансів США представило Конгресу «кремлівську доповідь». У списку перераховані імена наближених до Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів. До нього увійшли 210 імен: 96 російських бізнесменів і 114 політиків та голів держкомпаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: