Путін поїде голосувати до Криму – ЗМІ

Читать на русском
Володимир Путін під час березневих виборів може проголосувати на одній із незаконних виборчих дільниць у Криму.

Президент Росії Володимир Путін, який пішов на вибори як самовисуванець, може проголосувати на одній з незаконних виборчих дільниць в анексованому Криму.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише Комерсант.

Вибори президента в Росії: яку позицію щодо Криму та Донбасу мають кандидати?Більшість кандидатів у президенти Росії вважають Крим російським, а «республіки» Донбасу – незалежними. Втім, є й винятки.

За словами джерела видання, для голосування Путіну підбирають такий регіон, де можуть виникнути проблеми з явкою.

Експерт каже, що приїзд Путіна «підвищить очікування в самому Севастополі, де є дефіцит адміністративних успіхів після 2014 року».

При цьому інший співрозмовник видання стверджує, що «поїхати в Крим і Севастополь до виборів - правильна ідея, але навряд чи Володимир Путін буде 18 березня не в столиці».

Путін традиційно з 2000 року голосує в Москві. Однак після зміни законодавства у 2017 році росіянам стало легше голосувати за місцем перебування, а не прописки.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія Росії повідомила, що до участі у виборах президента РФ в 2018 році буде допущено вісім кандидатів.

Як відомо, вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року - річницю анексії Криму Росією.

Раніше, користувачі інтернету провели дослідження доменів передвиборних кампаній Володимира Путіна. За результатами видно, що чинний президент Росії буде балотуватися на пост глави РФ до 2042 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: