Порошенко відреагував на «кремлівський список»

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко висловив подяку США за новий список представників російської влади і наближених до неї олігархів, які можуть потрапити під санкції.

Президент України Петро Порошенко висловив подяку США за новий список представників російської влади та наближених до неї олігархів, які можуть потрапити під санкції.

Про це глава держави написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Як Росія розчарувала європейців: народний депутат розповів випадокРосія розчарувала європейців своїм прагненням повернутися до ПАРЄ, не виконуючи при цьому резолюцій організації.

«Щира подяка Вашингтону за чергову демонстрацію лідерства в протидії російській агресії! Сподіваємося на відповідні рішення і з боку наших європейських партнерів для зміцнення загального трансатлантичного фронту», – написав президент.

На думку Порошенка, сила санкцій стає все міцнішою й впливовішою, а «накопичувальний ефект обмежувальних заходів неминуче й упевнено обмежує апетити агресора».

Як Росія розчарувала європейців: народний депутат розповів випадокРосія розчарувала європейців своїм прагненням повернутися до ПАРЄ, не виконуючи при цьому резолюцій організації.

«І так буде, поки в Кремлі нарешті не зрозуміють важливість поваги міжнародного права, відмови від втручання у внутрішні справи суверенних держав і припинення підриву демократичних інститутів. А також поки не відбудеться повне відновлення суверенітету й територіальної цілісності України!», – впевнений президент України.

Як повідомлялося, у ніч на 30 січня Мінфін США оприлюднив «кремлівську доповідь» – список осіб, наближених до російського президента Володимира Путіна, які можуть потрапити під нові санкції Вашингтона.

«Кремлівська доповідь» США, на думку РФ, порушила всі принципи міжнародних відносин і зробила співпрацю з Росією практично неможливою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: