У Кропивницькому оголосили траур за загиблими в Кабулі

Читать на русском
У четвер, 25 січня, в Кропивницькому оголосили Днем жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю під час терористичного акту в місті Кабул трьох жителів міста.

У четвер, 25 січня, в Кропивницькому оголосили Днем жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю під час терористичного акту в місті Кабул (Республіка Афганістан) трьох жителів міста.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба міської ради.

У яких терактах за останні три роки постраждали українціУ результаті теракту в Кабулі загинули 7 українців. Слово і Діло згадує, під час яких іще атак постраждали або загинули наші співвітчизники.

«День жалоби оголошується в зв'язку з загибеллю стюардеси авіакомпанії «Українські крила» Пасенчук Катерини Сергіївни, а також співробітників авіакомпанії«УРГА» Кардаш Валерія Миколайовича та Дикого Олександра Дмитрієвича», - повідомили в прес-службі.

В цей день на флагштоках біля будівлі міської ради Кропивницького будуть приспущені офіційний Прапор міста і червоно-чорний прапор, скасовано проведення на території обласного центру розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Нагадаємо, в Україну прибув літак з тілами загиблих в Кабулі.

Також вчора, 24 січня, до Києва прибули українці, які вижили під час теракту.

Раніше стало відомо, що в Кабулі з готелю InterСontinental вдалося врятувати 19 громадян України.

Як повідомлялося, в результаті збройного нападу на готель Intercontinental в столиці Афганістану Кабулі 20 січня загинули шість громадян України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: