Стало відомо, хто взяв на себе відповідальність за теракт у Кабулі

Читать на русском
Терористи з угруповання Талібан взяли на себе відповідальність за напад на готель Intercontinental в Кабулі, унаслідок якого загинули 18 осіб.

Терористи з угруповання Талібан взяли на себе відповідальність за напад на готель Intercontinental в Кабулі, унаслідок якого загинули 18 осіб.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє афганська служба Радіо Свобода.

«Угруповання Талібан взяло на себе відповідальність за напад на готель в столиці Афганістану Кабулі, внаслідок якого загинули щонайменше 18 осіб, включаючи декількох українців», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у суботу внаслідок нападу терористів на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі загинули 18 осіб, серед них 14 - іноземці. Повідомлялося, що серед загиблих - двоє нападників, яких було ліквідовано.

У МЗС повідомили, що внаслідок атаки загинув 1 українець, однак згодом уточнили, що внаслідок теракту кількість загиблих громадян України може бути більшою.

Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що доповів президенту України про загибель 6 громадян України внаслідок нападу на готель в Кабулі.

BBC з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців повідомило, що жервами нападу на готель стали 9 громадян України, 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: