У Кабулі загинули 9 українців – МВС Афганістану

Читать на русском
Правоохоронні органи Афганістану заявляють, що серед загиблих під час нападу на готель Інтерконтиненталь у Кабулі 21 січня дев’ять громадян України.

Правоохоронні органи Афганістану заявляють, що серед загиблих під час нападу на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі 21 січня дев’ять громадян України.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав у інтерв’ю афганській службі «Радіо Свобода» сказав 22 січня заступник речника міністерства Нусрат Рагімі.

Порошенко шокований загибеллю українців в КабуліПрезидент України Петро Порошенко доручив уряду надати всю необхідну допомогу для сімей українських громадян, які загинули в Афганістані.

«Чотирнадцять іноземців загинули, включно з одним киргизьким громадянином, одним грецьким громадянином і дев’ятьма громадянами України. Особи інших ще невідомі. Ми незабаром ідентифікуємо їх», – сказав він.

Раніше посол України в Таджикистані та Афганістані Віктор Нікітюк підтвердив інформацію щодо семи загиблих громадян України в результаті теракту в столиці Афганістану Кабулі.

Як відомо, 20 січня в готелі «Інтерконтиненталь» у Кабулі скоїли теракт.

За даними «112 Україна», під час нападу в готелі проходили два весілля. Група озброєних осіб увійшла до готелю й відкрила вогонь по відвідувачах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: