До Києва прибули українці, які вижили під час теракту в Кабулі

Читать на русском
У столичному аеропорту Жуляни приземлився перший рейс з українцями, що вижили під час захоплення готелю Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі.

В аеропорту «Київ» приземлився перший рейс з українцями, що вижили під час захоплення готелю Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі.

Наступні групи українців мають прилетіти також сьогодні й завтра, 24 січня. Крім цього, в середу очікується прибуття спецрейсу з тілами загиблих. Про це у вівторок, 23 січня, пише «Слово і Діло» з посиланням на ТСН.

Теракт у Кабулі: з готелю в Кабулі рятувалися на простирадлах – відеоВидання The Telegraph опублікувало відео, на якому люди рятуються з готелю у Кабулі під час терористичної атаки, використовуючи протирадла для спусків з балконів номерів.

В аеропорту громадян України зустрічали рідні та близькі.

За даними ЗМІ, в Україні деякі повернулися навіть без речей – вони згоріли в готелі.

Від коментарів журналістам українці відмовилися. Наступні групи українців мають прилетіти також сьогодні й завтра, 24 січня. Крім того, 24 січня очікується прибуття спецрейсу з тілами загиблих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кабулі з готелю InterСontinental вдалося врятувати 19 громадян України.

Як повідомлялося, внаслідок збройного нападу на готель Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі 20 січня загинули шість громадян України.

Незабаром надзвичайний і повноважний посол України в Таджикистані та Афганістані Віктор Никитюк заявив про ще одну жертву теракту. В мережі вже з'явилися фото загиблих українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: