Теракт у Кабулі: збільшилася кількість загиблих українців

Читать на русском
Кількість загиблих громадян України в результаті теракту у Кабулі зросла до 7 осіб. Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол України в Таджикистані і Афганістані Віктор Никитюк.

Кількість загиблих громадян України в результаті теракту у Кабулі зросла до 7 осіб.

Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол України в Таджикистані і Афганістані Віктор Никитюк, пише «Слово і Діло», з посиланням на «112 Україна».

«На сьогоднішній день (ранок 22 січня, - ред.) підтверджена загибель 7 громадян України. Дані по всім цим громадянам у нас є. В Афганістані працюють багато української авіатехніки, і всі загиблі працювали в афганській авіакомпанії Kam Air і проживали в готелі InterContinental», - зазначив Никитюк.

Раніше повідомлялося, що голова МЗС України Павло Клімкін поінформував президента про шістьох загиблих українців в результаті теракту в Кабулі.

Напередодні в Кабулі група озброєних осіб увійшла в готель InterContinental, де проходили два весілля, і відкрила вогонь по відвідувачах. За останніми повідомленнями ЗМІ, загальне число загиблих у результаті теракту становить 43 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: