Сербська партія закликала Путіна ввести війська в Косово

Читать на русском
Проросійська партія «Сербська ліга» закликає владу країни звернутися до президента Росії Володимира Путіна, щоб той ввів війська в Косово.
Голова партії «Сербська ліга» Олександр Джурджев

Проросійська партія «Сербська ліга» закликає владу країни звернутися до президента Росії Володимира Путіна, щоб той ввів війська в Косово.

Про це йдеться у зверненні голови партії Олександра Джурджева, опублікованому на сайті партії в п'ятницю, 19 січня, передає «Слово і Діло».

Президентські вибори в РФ: як Путін розіграє сценарій «Миротворець» і чого чекати щодо ДонбасуВибори президента Російської Федерації пройдуть 18 березня 2018 року, але передвиборча кампанія вже стартувала. Про те, чи зміниться риторика Путіна щодо Донбасу, та в чому особливості виборів у РФ, розповіли експерти.

«Сербська ліга» застерігає, що тимчасова Місія ООН і EULEX в Косово не в змозі захистити сербський народ від дій албанських терористів.

Джурджев закликав сербську владу терміново розмістити 999 сербських солдатів на території Косово і Метохії та ініціювати переговори з Росією щодо участі російських миротворців у Косово і Метохії.

«Сербська Ліга» виступає за тісну співпрацю з Росією, яка, на її думку, є «захисницею православних народів» і проти того, щоб країна стала «колонією західних держав».

Нагадаємо, Сербія не буде вводити санкції проти РФ через анексію Криму.

Раніше повідомлялося, що Україна звернеться в НАТО через сербських снайперів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: