Активісти спалили прапор Росії: подробиці сутичок біля парламенту

Читать на русском
Під стінами Верховної Ради, де сьогодні розглядають законопроект про реінтеграцію Донбасу, спалили разом із шинами прапор РФ.

Під стінами Верховної Ради, де сьогодні розглядають законопроект про реінтеграцію Донбасу, спалили разом із шинами прапор РФ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють користувачі в Facebook.

Голосування щодо Донбасу: чиї голоси стали вирішальнимиПоказуємо, як парламент голосував за доленосні для Донбасу закони – про реінтеграцію окупованих територій та продовження особливого статусу.

Також у прес-службі поліції Києва повідомили, що в урядовому кварталі під час засідання ВРУ 16 січня чергують близько 3,8 тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Нагадаємо, в Києві на площі Конституції мітингувальники підпалили шини поблизу другого під'їзду Верховної Ради, між правоохоронцями й мітингувальниками відбулися сутички.

Як відомо, біля Верховної Ради відбувається акція «Стоп реванш», учасники якої вимагають ухвалення законів про реінтеграцію Донбасу та про антикорупційний суд.

Верховна Рада планує у вівторок, 16 січня, розглянути в другому читанні проект закону «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях». Однак парламентарі сумніваються, що їм вистачить голосів для ухвалення документа.

Раніше документ був ухвалений у першому читанні 6 жовтня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: