Мітинг біля Ради: чого вимагають протестувальники

Читать на русском
Мітинг біля Верховної Ради. Люди з плакатами вимагають ухвалення законів про реінтеграцію Донбасу та про антикорупційний суд. Біля Ради також багато правоохоронців.

У Києві біля Верховної Ради відбувається акція «Стоп реванш», учасники якої вимагають ухвалення законів про реінтеграцію Донбасу та про антикорупційний суд.

Як пише «Слово і Діло» з посиланням на «Главком», також біля Ради багато правоохоронців.

Голосування щодо Донбасу: чиї голоси стали вирішальнимиПоказуємо, як парламент голосував за доленосні для Донбасу закони – про реінтеграцію окупованих територій та продовження особливого статусу.

Люди з плакатами зібралися біля будівлі парламенту ще до початку засідання ВР. В урядовому кварталі, поблизу Маріїнського парку, велика кількість правоохоронців. Зокрема, на початку Маріїнського парку з боку станції метро «Арсенальна» перебувають кілька десятків автомобілів патрульної поліції. Ближче до стадіону «Динамо» також помічені кілька десятків автобусів Національної гвардії України.

За периметром урядового кварталу, в тому числі на вході й виході з наметового містечка під Верховною Радою, встановили рамки-металошукачі.

Нагадаємо, Верховна Рада планує у вівторок, 16 січня, розглянути в другому читанні проект закону «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях». Однак парламентарі сумніваються, що їм вистачить голосів для ухвалення документа.

Як відомо, документ був ухвалений у першому читанні 6 жовтня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: