Доба в АТО: гранатомети на луганському напрямку

Читать на русском
Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих Л/ДНР тричі порушили режим тиші.

Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» тричі порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 15 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» не спромоглися у повній мірі забезпечити режим перемир’я, здійснивши обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема, з озброєння забороненого Мінськими домовленостями.

«На луганському напрямку ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по оборонцях Зайцевого. На донецькому напрямку противник застосував 82-мм міномети, кулемети та стрілецьку зброю у районі Широкиного. Поблизу Кам’янки українські позиції були обстріляні бойовиками з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», — йдеться у повідомленні прес-центру штрабу АТО.

На інших ділянках української оборони порушень режиму тиші не зафіксовано.

Загалом, минулої доби, сепаратисти збройних формувань здійснили 3 обстріли опорних пунктів Збройних Сил України.

У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Нагадаємо, у зоні АТО снігопади. У деяких місцях заметіль настільки сильна, що дорога не проглядається на десятки метрів уперед.

Також під Донецьком працював снайпер бойовиків. Двоє українських військових отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: