Війна на Донбасі: в АТО розповіли про небезпеку погіршення погоди

Читать на русском
У зоні АТО знову почалися снігопади. У деяких місцях заметіль настільки сильна, що дорога не проглядається на десятки метрів вперед.

У зоні АТО знову почалися снігопади. У деяких місцях заметіль настільки сильна, що дорога не проглядається на десятки метрів уперед.

Про це повідомляє кореспондент «Слова і Діла», який перебуває в зоні бойових дій. За його інформацією, бійці побоюються, що бойовики можуть скористатися погодними умовами.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 15 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Зазвичай у таку погоду «сєпари» пускають більшу кількість безпілотників. Нам важче їх збити, а вони оснащені хорошими камерами, які, незважаючи на погану видимість, можуть у режимі реального часу знімати наші позиції», – розповів нам боєць одного з підрозділів ЗСУ, який несе службу на передовій під Луганськом.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», бойовики обстрілюють позиції батальйону «Донбас» за звільнення Новолуганського в грудні 2017 року.

Нагадаємо, що за даними прес-центру штабу АТО, на донецькому напрямку за останню добу ворог обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також під Донецьком працював снайпер бойовиків. Двоє українських військових отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: