Карта АТО: ситуація на сході України на 15 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 15 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Російсько-окупаційні угрупування продовжують нехтувати домовленостями про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із заборонених Мінськими угодами мінометів оборонні укріплення Збройних Сил України.

Загалом минулої доби зафіксовано 6 обстрілів опорних пунктів Збройних Сил України. У двох випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь у відповідь із озброєння незабороненого Мінськими домовленостями.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали поранення. Їх оперативно доправлено до військово-медичних закладів та надано необхідну лікарську допомогу.

Напрямки:

На донецькому напрямку за світлої пори доби, противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. Також, неподалік Кам’янки, українських оборонців обстрілював ворожий снайпер.

На луганському напрямку ворог з мінометів різних калібрів та озброєння БМП вів вогонь по позиціях сил АТО неподалік Новолуганського. Обстрілам із гранатометів піддалися опорні пункти наших воїнів у районі населених пунктів Гладосове, Луганське та Троїцьке.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: