Скільки абітурієнтів зареєструвалося на пробне ЗНО

Читать на русском
На пробне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалися 4562 особи. Найбільше охочих із Києва, Дніпропетровської та Одеської областей.

На пробне зовнішнє незалежне оцінювання з 9 до 15 січня зареєструвалися 4562 особи. Найбільше охочих із Києва, Дніпропетровської та Одеської областей.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Учні яких шкіл Києва показали кращі результати на ЗНО у 2017 році?Напередодні нового навчального року аналітики «Слова і Діла» відстежили, учні яких шкіл Києва показали кращі результати на тестах ЗНО в цьому році.

За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, в перші три дні реєстрації замовлено 38 245 пробних тестів. Для складання тесту з української мови і літератури подані 21 054 заявки, англійської мови – 5 849, математики – 4 501, історії України – 3 354.

Найбільша кількість реєстраційних карток заповнена особами, які проживають у місті Києві, Дніпропетровській, Одеській та Запорізькій областях.

Процес реєстрації завершили 4 562 особи (здійснили оплату послуг із проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання).

Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 31 січня 2018 року.

Рані в МОН розповіли, навіщо абітурієнтам потрібна ID-картка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: