Россошанський сам буде говорити зі ЗМІ

Читать на русском
Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ноздровської заборонив своєму адвокату коментувати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу.

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський заборонив своєму адвокату Миколі Личику коментувати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу і взагалі давати коментарі у цій справі.

Про це сам Личик заявив після оголошення вироку у Вишгородському суді, пише «Слово і Діло».

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської згоден із висунутою підозроюПідозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський заявив, що погоджується з висуненими звинуваченнями щодо нього.

«Наразі я не можу нічого сказати. Мені заборонив мій підзахисний надавати будь-які коментарі, пов'язані з підозрою, зокрема по вироку. На даний момент свою стратегію я не вправі озвучувати», - оголосив адвокат Россошанського.

Личик також зауважив, що не буде коментувати подальші дії та не відповів, чи планує Россошанський подавати апеляцію на рішення про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Личик просив для свого підзахисного у якості запобіжного заходу домашній арешт.

Раніше Вишгородський районний суд Київської області обрав підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровской Юрію Россошанськ запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Запобіжний захід буде діяти до 8 березня 2018 року.

Як відомо 1 січня поліція повідомила, що в Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юрист Ірина Ноздровська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: