Депутатам принесли «банку з ртуттю»

Читать на русском

Засідання міськради Слов'янська зірвали через банку ртуті. Один з активістів міста приніс ємність із написом ртуть до приміщення міської ради.

Засідання міськради Слов'янська зірвали через «банку ртуті». Один з активістів міста приніс ємність із написом «ртуть» до приміщення міської ради.

Міський голова Вадим Лях припинив нараду, викликав поліцію та закликав присутніх залишити приміщення, передає 6262, пише «Слово і Діло».

Токсичні, як ртуть Кононенка. Хто з нардепів може залишитися без недоторканності?Журналіст Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, хто з п'ятьох членів парламенту може позбутися своєї недоторканності.

Незважаючи на твердження, що банка з написом «ртуть» порожня, наряд поліції не підпускав до неї людей. Банка була вилучена як речовий доказ. На місце були викликані працівники ДСНС.

ЗМІ повідомляють, що 19 грудня активіст Василь Хоменко приніс на засідяння виконкому банку з написом «ртуть», засідання було зірване, працівників міськради евакуювали. На місце прибули поліцейські, рятувальники та експерти, які відкрили банку, з'ясувавши, що в ній пісок.

За словами Хоменка, він хотів привернути увагу влади міста до утилізації ртуті.

Нагадаємо, в салоні літака в аеропорту «Бориспіль» розбили ртутний термометр. Рятувальники провели демеркуризацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: