У Краматорську та Слов'янську також з'явиться нова поліція

Читать на русском
Глава МВС заявив, що незабаром почнеться набір до нової поліції в Рівному, Чернівцях, Тернополі, Вінниці, Івано-Франківську, а також у Слов'янську та Краматорську Донецької області.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що незабаром почнеться набір до нової поліції в Рівному, Чернівцях, Тернополі, Вінниці, Івано-Франківську, а також у Слов'янську та Краматорську Донецької області.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

При цьому він уточнив, що в Краматорську та Слов'янську буде особливий набір співробітників поліції, як висловився міністр – «спеціальна конгломерація».

Крім того, на трасі Київ-Житомир буде працювати перший дорожній патруль. «Скрізь вихід нових патрульних буде супроводжуватися ліквідацією органів ДАІ», – зазначив Аваков.

Як відомо, сьогодні набір у нову поліцію стартував у Хмельницькому. За словами Авакова, тільки за перші дві години було подано 260 заявок при відкритому наборі в 250. Сам прийом заявок в поліцію Хмельницька триватиме до 21 серпня, а вийти на вулиці міста хмельницькі поліцейські зможуть до кінця року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: