Скандальна екс-мер Слов'янська Штепа володіє котеджем площею 600 квадратів

Читать на русском

Відпущена під домашній арешт екс-мер Слов'янська Штепа володіє будинком розміром із залу Верховної Ради.
фото: скріншот відео

Звільнена екс-мер Слов'янська, одіозна Неля Штепа володіє в Донецької області будинком, розміром майже, як сесійна зала Верховної Ради.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», в Єдиному реєстрі нерухомого майна на Штепу зареєстрований особняк площею 601,1 кв. м (площа зали ВР – близько 650 «квадратів»). Будинок знаходиться в селищі Званівка Бахмутського району Донецької області.

Штепу вже бачили після звільнення в селищі, а в ЗМІ з'являлися дані про те, що колишня мер Слов'янська планує повертатися в політику й буде балотуватися до сільради Званівки. Втім, цю інформацію Штепа вже спростувала.

Нагадаємо, Штепу затримали в липні 2014 року. Тоді їй оголосили підозру за статтями «Посягання на територіальну цілісність України» та «Створення терористичної групи чи організації» за підтримку бойовиків Ігоря Гіркіна (Стрелкова), які захоплювали Слов'янськ.

20 вересня 2017 року Ленінський райсуд міста Харкова змінив Штепі запобіжний захід – замість утримання під вартою на домашній арешт. Екс-мера Слов'янська зобов'язали цілодобово перебувати за місцем проживання в місті Слов'янську Донецької області й постійно носити електронний засіб контролю. За даними Єдиного реєстру нерухомого майна, в Слов'янську Штепа володіє «двушкою» площею 52,1 кв. м.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: