Суд обрав запобіжний захід братові заступнику голови Запорізької облради

Читать на русском
Червонозаводский райсуд Харьковской области в ночь на воскресенье 24 декабря определил меру пресечения Марку Марченко, которого подозревают в завладении чужим имуществом.

Червонозаводський райсуд Харківської області в ніч на неділю 24 грудня визначив запобіжний захід Марку Марченко, якого підозрюють у заволодінні чужим майном.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, передає «Слово і Діло».

«Йому, як і раніше братові (заступнику голови Запорізької облради Владиславу Марченко, якого також підозрюють в цій справі), суд визначив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета», - йдеться в заяві.

Повідомляється, що прокуратура вимагала більш жорсткий запобіжний захід - у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі нанесеного, за даними досудового слідства, збитку (87 млн ​​грн).

Як повідомлялося, раніше суд помістив під цілодобовий домашній арешт заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка.

Адвокати Марченко заявили, що оскаржуватимуть рішення суду і просити змінити запобіжний захід на нічний домашній арешт. Вони хочуть, щоб підозрюваний міг виконувати свої обов'язки в облраді.

Як відомо, 21 грудня Харківська обласна прокуратура проводила обшуки у чиновників міста Запоріжжя за фактом привласнення майна. Правоохоронці заарештували керівника Запорізької обласної організації «Самопомочі», заступника голови облради Владислава Марченка.

Раніше повідомлялося, що під Запоріжжям була затримана озброєна банда.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: