Мосійчук розповів подробиці обшуків НАБУ

Читать на русском
Член українського парламенту Ігор Мосійчук написав, що обшуки в його помічників пов'язані з орендованим ним будинком.
Ігор Мосійчукфото: «Слово і Діло»

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в друга народного депутата від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука Валерія Дзюбенка та помічників політика в зв'язку з орендованим ним будинком.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Із самого ранку НАБУ проводить обшуки вдома в моїх помічників і друзів. Зокрема, у Валерія Дзюбенка, який врятував мене під час замаху ... Обшуки стосуються будинку, який я орендую і в якому я проживаю. Нібито я не вніс його до декларації. Насправді, це абсолютна маніпуляція: я в'їхав до цього будинку в січні 2017 року, й наступного року, відповідно до закону, внесу його до декларації. До того ж справа порушена ще рік тому, в 2016 році», – зазначив Мосійчук.

За його словами, ухвалу про обшуки виніс слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Олександр Бобровник. На думку політика, під час обшуку детективи припустилися низки порушень законів України, які він планує оскаржити в суді.

Як з'ясував журналіст «Слова і Діла», детективи НАБУ прийшли з обшуками до помічників та оточення Мосійчука в рамках розслідування кримінального провадження, яке порушили за фактами ймовірного незаконного збагачення нардепа. За словами поінформованого джерела, йдеться про будинок і землю під Києвом, які належать водію політика Валерію Дзюбенку, але фактично там проживає Мосійчук.

Нагадаємо, Мосійчук заявив про обшуки в його друзів і помічників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: