Харківська прокуратура проводить обшуки в запорізьких чиновників

Читать на русском
Прокуратура Харкова одночасно проводить кілька десятків обшуків у державних структурах міста Запоріжжя.

Прокуратура Харкова одночасно проводить кілька десятків обшуків у державних структурах міста Запоріжжя.

Про це в коментарі повідомила речниця прокуратури Харківської області Віта Дубовик, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Обшуки в Мін'юсті: у відомстві показали платіжку про повернення транзакціїУ Міністерстві юстиції показали дві платіжки, що підтверджують повернення транзакції в 45 млн грн, які були відправлені приватній компанії.

За її словами, всі обшуки в запорізьких держструктурах проводяться за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (розтрата майна).

«Слідчі прокуратури Харківської області проводять досудове розслідування за частиною 5 статті 191 ККУ, в рамках цього провадження слідчими отримана в суді низка санкцій на проведення слідчих дій, зокрема кілька десятків обшуків. Які це саме струкрутри, поки назвати не можу», – повідомила Дубовик.

Проте стало відомо, що в посадовців департаменту освіти Запорізької міськради, а також у заступника міського голови проводяться обшуки.

Нагадаємо, раніше представники НАБУ провели слідчі дії в Державній службі фінансового моніторингу за зверненням захисту екс-президента Віктора Януковича.

Як повідомляло раніше «Слово і діло» з посиланням на відповідь керівника управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дар'ї Манжури, детективи проводять досудове розслідування за фактом можливого пособництва голови Державної служби фінансового моніторингу Ігоря Черкаського в розтраті так званих «грошей Януковича», які були конфісковані внаслідок засекреченого рішення Краматорського міського суду Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: