Під Запоріжжям затримана озброєна банда – фото

Читать на русском

Прокуратура Житомирської області спільно з співробітниками спецпідрозділів КОРД управлінь Нацполіціі в Запорізькій і Житомирській областях, безпосередньо перед вчиненням злочину на території Запорізької області затримано 7 осіб зі зброєю, боєприпасами, два з яких одягнені у форму працівників поліції.

Як інформує «Слово і Діло», про це в Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Контрабанда популярних гаджетів затримана в аеропорту «Бориспіль»У пункті пропуску Бориспіль митники вилучили 21 мобільний телефон iPhone 8, які намагалися незаконно ввезти в Україну.

Раніше було встановлено, що 19 листопада приблизно о 19:00 ця ж група осіб на автодорозі «Житомир-Могилів-Подільський» в смт. Гришківці Бердичівського району, рухаючись на двох автомобілях блокували автомобіль, в якому двоє підприємців поверталися з виставки ювелірних виробів і, застосувавши автоматичну зброю, вчинили розбійний напад.

Один з потерпілих, який намагався чинити опір нападникам, отримав вогнепальне поранення в стегно.

В результаті розбійного нападу особи протиправно заволоділи майном підприємців, а саме, ювелірними виробами із золота загальною вагою близько 30 кг, вартістю понад 15 млн грн, нарізною карабіном марки «ФОРТ 202» і автомобілем марки Volkswagen Tiguan, на якому вони рухалися.

На підставі проведених негласних слідчих дій і подальшого аналізу встановлено, що до скоєння злочинів причетні жителі Одеської області.

В даний час вирішується питання про кваліфікацію дій затриманих осіб і повідомлення їм про підозру.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області. Як повідомлялося, в Києво-Святошинському районі Київської області 19 листопада було затримано групу іноземців, які напали на автозаправну станцію.

Раніше у Вінницькій області пограбували АЗС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: