Новорічне перемир'я в АТО: бойовики тричі провокували сили АТО на вогонь

Читать на русском
Бойовики продовжують порушувати новорічно-різдвяне перемир'я, яке почало діяти з початку минулого діб. Протягом 23 грудня сепаратисти тричі провокували сили АТО на вогонь. Постраждалих з боку українських військовослужбовців немає.

Бойовики збройних формувань так званих «Л/ДНР» продовжують порушувати новорічно-різдвяне перемир'я, яке почало діяти з початку минулої доби. Протягом дня, 23 грудня, сепаратисти тричі провокували сили АТО на вогонь. Постраждалих з боку українських військовослужбовців немає.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на прес-центр штабу АТО.

З вечора і до ранку: динаміка обстрілів сил АТОНезважаючи на численні домовленості, обстріли в зоні АТО не припиняються ані вночі, ані на свята. Аналітики Слова і Діла з’ясували, якою була їх динаміка з 24 листопада до 21 грудня 2017 року.

«На луганському напрямку противник з міномета калібру 82-мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вів вогонь по нашим оборонним укріпленням навколо Луганського, що на Світлодарськ дузі. У цьому ж районі наших захисників обстрілював ворожий снайпер. На донецькому напрямку загарбники порушували перемир'я з кулеметів поблизу Авдіївки, а зі стрілецької зброї неподалік Лебединського», - йдеться в повідомленні.

Дії бойовиків свідчать, на думку штабу, про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту і демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню.

За даними української розвідки, формування бойовиків на Донбасі приведені в бойову готовність.

Нагадаємо, рішення про перемир'я було погоджено 20 грудня Тристоронньої контактною групою в Мінську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: