«Новорічне» перемир'я: як пройшла доба в АТО

Читать на русском
За минулу добу російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші, не дивлячись на те, що з півночі 23 грудня в зоні АТО оголошений режим припинення вогню.

За минулу добу російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші, не дивлячись на те, що з півночі 23 грудня в зоні АТО оголошений режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише Слово і Діло.

За даними штабі, в результаті ворожих обстрілів поранений один військовослужбовець ЗСУ, один отримав бойову травму і один загинув.

«На Луганському напрямку, в другій половині дня, ворог з 122-мм артилерійської системи вів вогонь по позиціях ЗСУ на підступах до Старого Айдару. Міномети 120-го калібру противник застосував по захисникам Троїцького, Майського і Луганського», - сказано в повідомленні.

З вечора і до ранку: динаміка обстрілів сил АТОНезважаючи на численні домовленості, обстріли в зоні АТО не припиняються ані вночі, ані на свята. Аналітики Слова і Діла з’ясували, якою була їх динаміка з 24 листопада до 21 грудня 2017 року.

Крім того, на Донецькому напрямку під мінометний вогонь окупантів потрапили опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки, Пищевика і Павлополі.

«У випадках, які становили найбільшу небезпеку особовому складу, українські воїни давали агресору адекватну вогневу відповідь», - повідомили військові.

За даними української розвідки, формування бойовиків на Донбасі приведені в бойову готовність.

Нагадаємо, рішення про перемир'я було погоджено 20 грудня Тристоронньої контактною групою в Мінську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: