Став відомий порядок денний Верховної Ради

Читать на русском
Верховна Рада 21 грудня планує відкликати депутатський законопроект про антикорупційні суди, внести корективи до проекту бюджету на наступний рік і розглянути блок питань із нацбезпеки.

Верховна Рада 21 грудня планує відкликати депутатський законопроект про антикорупційні суди, внести корективи до проекту бюджету на наступний рік і розглянути блок питань із нацбезпеки.

Про це йдеться в порядку денному на 21 грудня, опублікованому на сайті парламенту, передає «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що голосуватимуть нардепи в кінці рокуГолови фракцій і груп на погоджувальній раді 18 грудня відзвітували про роботу, а також повідомили, за що будуть боротися в наступаючому році.

Депутати почнуть працювати з завершення розгляду в другому читанні законопроекту про аудиторську діяльність, після чого мають намір включити до порядку денного сесії низку законопроектів, крім іншого - про зміни до ПДР.

У черговий раз нардепи спробують відкликати депутатський проект закону про антикорупційні суди. Потім згідно з планом роботи - усунення неузгодженостей у прийнятому держбюджеті на 2018 рік і Бюджетному кодексі.

У другому читанні проголосують за зміни щодо паркування автомобілів, у повторному другому читанні - про кредитному реєстрі Нацбанку.

«Купуй українське»: чого очікувати від законопроекту7 грудня Верховна Рада ухвалила за основу законопроект №7206, також відомий як «Купуй українське». За нього проголосував 241 депутат.

На розгляді стоїть також законопроект про кількість комітетів ВР, ратифікація угоди з Міжнародним банком реконструкції та розвитку і про порядок встановлення лічильників газу споживачам.

Далі - блок питань нацбезпеки і оборони, де немає так званого законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Крім того, передбачений блок питань транспорту.

У другому читанні планують розглянути проект змін до Кримінального кодексу щодо відповідальності за сприяння самогубству.

Нагадаємо, раніше у Порошенка розповіли про вплив на прийняття закону про деокупацію Донбасу.

Також відзначимо, що Раді знову пропонують звільнити Гонтареву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: