Нардеп Купрій продав нерухомості на кілька мільйонів гривень

Читать на русском

Позафракційний член українського парламенту Віталій Купрій продав свою нерухомість за кілька мільйонів гривень.
Віталій Купрій

Позафракційний народний депутат, заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій продав свою нерухомість за три мільйони гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового становища він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, покупцем нерухомості вказана громадянка України Світлана Юріївна Приходько. Завдяки запиту журналіста «Слова і Діла» до майнового реєстру вдалося дізнатися, що саме продав Купрій. Як вказується у витягу, нардеп продав магазин з офісом, розташований у Кам'янському Дніпропетровської області, загальною площею 310 кв. м.

В електронній декларації за 2016 рік ця нерухомість була вказана. Згідно з інформацією, Купрій володів цим магазином з офісом з 1999 року. Водночас нардеп не вказав вартість ані на дату набуття, ані за останньою оцінкою.

Згідно з нашим моніторингом, Купрій дав 40 обіцянок, з яких 14 виконав, а 6 – провалив. Рівень його відповідальності – 35%.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» з'ясувало, чим володіє новоспечена нардеп Заружко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: