Рада розгляне захист дітей від сексуальної експлуатації

Читать на русском
Верховна Рада розгляне законопроект про захист дітей від сексуальної експлуатації та ряд ратифікацій. Депутати почнуть робочий день з виступів і заяв.

Верховна Рада розгляне законопроект про захист дітей від сексуальної експлуатації та ряд ратифікацій.

Про це свідчить план роботи на сьогодні, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Дело».

Погоджувальна рада: за що голосуватимуть нардепи в кінці рокуГолови фракцій і груп на погоджувальній раді 18 грудня відзвітували про роботу, а також повідомили, за що будуть боротися в наступаючому році.

Депутати почнуть робочий день з виступів і заяв. Далі - ратифікації: з Молдовою - про зміну в угоди про захист секретної інформації, з Таїландом - про торговельну угоду і договір про взаємну правову допомогу у кримінальних справах.

Також на порядку денному постанову про відзначення пам'ятних дат в наступному році. Два законопроекти планують розглянути в другому читанні - аудит фінансової звітності і зміни до Кримінального кодексу щодо захисту дітей від сексуальних зловживань.

Ще кілька законопроектів в першому читанні, а також проект постанови про рекомендації парламентських слухань на тему «Формування і реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації».

У другій половині дня депутати повинні працювати в комітетах, фракціях і групах.

Нагадаємо, Верховна Рада присудила премії і стипендії талановитим вченим і педагогам в Україні. Відповідні постанови набрали від 233 до 238 голосів народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: