На Донбасі поліція «кришувала» наркобізнес – фото

Читать на русском

У районі проведення АТО затримали учасників організованої наркоугруповання, до складу якого також входили працівники Національної поліції.

У районі проведення АТО затримали учасників організованої наркоугруповання, до складу якого також входили працівники Національної поліції.

Про це повідомили в прес-службі СБУ, передає «Слово і Діло».

«Наркобізнес організували місцеві кримінальні авторитети під «кришуванням» поліцейських і реалізовували наркотичні та психотропні речовини жителям кількох районів Донецької області», - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що під час обшуків за місцем роботи і проживання фігурантів справи «вилучено понад 1000 таблеток синтетичних наркотиків і майже 2 кг марихуани, 5 тис. доларів, нелегальну зброю, патрони та боєприпаси до неї, банківські картки, на які надходили гроші за реалізовані наркотики».

Повідомляється, що під час затримання один із зловмисників - керівник підрозділу поліції - з мисливської рушниці відкрив вогонь по співробітниках СБУ. За фактом події порушено кримінальні провадження у ст. 307 і ст.345 КК, чотири учасники угруповання затримані згідно зі ст. 208 КПК, всім затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Раніше повідомлялося, в Харкові затримали вербувальника наркокур'єрів для «роботи» в РФ.

Відзначимо, 9 грудня поліція затримала угруповання наркоторговців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: