Спецоперація «Мігрант»: на Донбасі поліція перейшла на посилену «вахту»

Читать на русском
У Донецькій області підрозділи Національної поліції і військові заступили на посилене патрулювання. На поточний момент ситуація спокійна і контрольована.

У Донецькій області підрозділи Національної поліції і військові заступили на посилене патрулювання. На поточний момент ситуація спокійна і контрольована.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області, передає «Слово і Діло».

Слідчі, кінологи, військовослужбовці та патрульні протягом вихідних будуть піклуватися про правопорядок в регіоні.

«Тільки в Маріуполі для належного забезпечення громадської безпеки сформовані 52 піших патруля», - відзначають в прес-службі,

«Завдання на наступні три дні, заступаючи на службу, наряди отримали традиційно під час загальнообласного публічного інструктажу, який відбувся одночасно у всіх містах і селищах регіону. З вимогами неухильного дотримання норм чинного законодавства та заходів особистої безпеки до підлеглих звернулися керівники територіальних підрозділів поліції», - йдеться в повідомленні.

Заступник начальника управління превентивної діяльності в Донецькій області Олег Неборак нагадав поліцейським, що в Донецькій області триває всеукраїнська спецоперація під умовною назвою «Мігрант».

Крім того, незважаючи на закінчення спецзаходів, вилучення зброї та вибухівки є пріоритетним напрямком в роботі поліції Донбасу.

Як відомо, спецоперація «Мігрант», вже друга за цей рік і стартувала 26 жовтня. Основна мета - встановлення іноземних громадян і осіб без громадянства, які незаконно перебувають на українській території.

Раніше, поліцейські затримали двісті нелегалів на Донбасі. Крім того, правоохоронці затримали розвідника «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: