У Міноборони повідомили про стан поранених бійців

Читать на русском
За минулу добу 16 грудня в зоні проведення АТО на Донбасі в результаті обстрілу з боку бойовиків поранення отримали четверо українських військових.

За минулу добу 16 грудня в зоні проведення АТО на Донбасі в результаті обстрілу з боку бойовиків поранення отримали четверо українських військових.

Про це під час брифінгу 17 грудня в Українському кризовому медіа-центрі повідомив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Оборона Донбасу: чим може допомогти Канада та чи потраплять Javelin в УкраїнуКанада включила Україну до контрольного списку країн, згідно з яким знімається обмеження на продаж вогнепальної зброї. Про озброєння України розповіли експерти.

«Четверо наших бійців отримали поранення за минулу добу. У всіх випадках військовослужбовці були поранені через ворожі обстріли. Це сталося в районі Авдіївки, Травневого та Луганського», - заявив він.

За словами Мотузяника, всі військовослужбовці були оперативно евакуйовані в медичні установи, зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 17 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Стан здоров'я поранених характеризується як задовільний», - зазначає він.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 31 разів обстріляли позиції ЗСУ.

Нагадаємо, ватажок бойовиків Захарченко зажадав узгодження миротворчої місії на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: