Війна на Донбасі: в ОБСЄ назвали кількість вибухів в зоні АТО

Читать на русском
Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів в зоні АТО, якщо порівнювати ситуацію з попередніми даними.

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів в зоні АТО за період з 19:30 13 грудня до 19:30 год 14 грудня.

Про це йдеться в звіті організації, передає «Слово і Діло».

«У Донецькій області СММ зафіксувала менше порушень припинення вогню - 330 вибухів - в порівнянні з попереднім звітним періодом (близько 520 вибухів)», - повідомляють в ОБСЄ.

Відзначається, що протягом 14 грудня, СММ почула близько 50 невизначених вибухів біля станції Ясинувата.

Також, за даними місії в Луганській області СММ зафіксувала менше порушень припинення вогню: 28 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом (майже 1100 вибухів).

«Члени Наглядової місії бачили броньовані бойові машини і протиповітряні кулемети в зоні безпеки у с. Семигір'я і 2 бронетранспортера біля селища Роти (Донецька область)», - відзначили спостерігачі.

Минулого тижня тільки за добу ОБСЄ зафіксувала близько 3 тисяч обстрілів.

Як повідомлялося, бойовики «ДНР» заборонили спостерігачам місії ОБСЄ контактувати з місцевими жителями тимчасово окупованій Горлівки.

Нагадаємо, з початку конфлікту на сході України і по 15 листопада 2017 в результаті конфлікту постраждали 35 тис. 81 осіб, в тому числі 10 тис. 303 людини - загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: