Стало відомо, коли суд оголосить рішення у справі Саакашвілі

Читать на русском
Повний текст рішення щодо арешту екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі буде оголошений о 9:00 14 грудня.

Повний текст рішення щодо арешту екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі буде оголошений о 9:00 14 грудня.

Таке рішення оголосила суддя Лариса Цоколь, передає «Слово і Дело», з посиланням на УНН.

Порошенко vs. Янукович: яких помилок екс-режиму припускається чинна влада10 грудня в столиці пройшов другий марш за імпічмент президента, який організували прихильники Саакашвілі, а ситуація навколо самого політика набирає обертів. Оцінку подіям і політиці влади дали експерти.

Раніше Печерський районний суд Києва відмовив прокуратурі в застосуванні запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту Саакашвілі.

Також в ГПУ заявили, що за інформацією СБУ, спецслужби Російської Федерації готують ліквідацію екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі для дестабілізації ситуації в Україні.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 8 грудня о квартирі колишнього начальника луганської поліції. Захисників Саакашвілі допустили до слідчого ізолятора, а також дозволили передати йому необхідні речі і книги.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту заради захоплення влади.

У ГПУ заявили, що Саакашвілі підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 256 Кримінального кодексу України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: