Стало відомо, коли судитимуть чиновника за розтрату 492 мільйонів гривень

Читать на русском
Розпочався судовий розгляд обвинувального акту щодо директора ТОВ ЗТМК. Йому інкримінують розтрату 492 мільйонів гривень.

Розпочався судовий розгляд обвинувального акту щодо директора ТОВ «ЗТМК».

Про це йдеться в повідомленні в соцмережах Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає «Слово і Діло».

Справа про ДТП за участю сина Шуфрича вже в судіОбвинувальний акт щодо сина нардепа Нестора Шуфрича, який наприкінці серпня в Києві скоїв ДТП, прокуратура скерувала до суду.

«За наслідками проведеного 06.12.2017 підготовчого судового засідання з розгляду обвинувального акту щодо директора ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» за обвинуваченням у вчиненні розтрати коштів підприємства в сумі 492 мільйони гривень, Заводським районним судом міста Запоріжжя встановлена відповідність акту всім вимогам чинного Кримінального процесуального законодавства та ухвалене рішення про призначення його для розгляду по суті», – йдеться в повідомленні.

Під час першого судового засідання, яке відбулося 7 грудня, прокурор оголосив зміст обвинувального акту. Також судом з урахуванням позицій сторін визначений обсяг доказів, що підлягають дослідженню, та порядок їх дослідження.

Наступне засідання призначене на 10:00 17 січня 2018 року.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення про виклик на допит президента України Петра Порошенка як свідка в справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: