Суд викликав Порошенка на допит

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення про виклик на допит президента України Петра Порошенка як свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення про виклик на допит президента України Петра Порошенка як свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Таке рішення суд ухвалив на засіданні в четвер, 7 грудня, задовольнивши клопотання державного обвинувачення, передає «Слово і Діло».

Не Кремлем єдиним: чому Україна так дратує своїх сусідів?Питання мови, історичної пам’яті, прав нацменшин у кризовий для України момент стали непростими завданнями у відносинах із країнами-сусідками. Чи можливо враховувати баланс, коли йдеться про власну державність, розмірковував політолог Олександр Радчук.

Оголошуючи список свідків, які будуть допитані в суді, головуючий суддя Владислав Дев'ятко назвав, зокрема, ім'я «Порошенко Петро Олексійович».

Раніше представники державного обвинувачення просили суд викликати як свідка у справі про державну зраду Віктора Януковича Петра Порошенка, який не допитувався під час досудового слідства.

«Прошу викликати на судове засідання Порошенко Петра Олексійовича як свідка сторони обвинувачення. Необхідність у допиті цього свідка виникла у сторони звинувачення під час дослідження доказів у судовому засіданні, яке відбулося 06.12.2017 року», – сказав прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко після зачитування списку свідків звинувачення, які допитувалися під час слідства.

Нагадаємо, 7 грудня в Києві замінували суд.

Відзначимо також, що 7 грудня Оболонський районний суд Києва у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича розглянув ноти протесту України, направлені російській стороні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: