Під Радою мітингують тисяча осіб, охорону депутатів посилили

Читать на русском
На мітинг під стінами Верховної Ради зібралися близько 1000 представників різних політичних сил.

На мітинг під стінами Верховної Ради зібралися близько тисячі представників різних політичних сил.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Затримання та компромат на Саакашвілі: російський слід і втручання СШАМіхеіла Саакашвілі звинувачують за трьома статтями ККУ, а в ГПУ як доказ його зв'язків з екс-режимом надали розмову політика з олігархом Сергієм Курченком. Оцінку ситуації дали експерти.

Як зазначається, до підтримки екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі долучилися представники Соціал-демократичної партії та партії «Батьківщина» зі своїми вимогами.

Так, на площі Конституції перед центральним входом до Верховної Ради зібралися близько 300 активістів із прапорами партії «Батьківщина». Вони вимагають продовжити мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Окремий мітинг проводять представники Соціал-демократичної партії. Виступаючи зі сцени, організатори цього заходу зазначили, що СДП вимагає ухвалення державного бюджету на наступний рік з урахуванням підвищення мінімальної зарплати до 10 тисяч гривень і мінімальної пенсії до 5 тисяч гривень.

Працівники Національної поліції та Національної гвардії посилили охорону правопорядку. Вони перекрили вхід на територію біля парламенту з боку Кабінету міністрів.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали у вівторок, 5 грудня, за підозрою в сприянні учасникам злочинної організації та підтримці злочинної діяльності. Однак активісти зламали двері в мікроавтобусі й звільнили політика.

Поліція оголосила Саакашвілі в розшук.

6 грудня правоохоронці здійснили спробу виявити й затримати Саакашвілі в таборі біля Верховної Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: